ZAVIRITE U KUĆU GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Glumac sagradio DVORAC za svoje devojke na mestu gde je ranije bila DEPONIJA
Foto: ATA Images

oaza mira

ZAVIRITE U KUĆU GAGIJA JOVANOVIĆA I BRANKE PUJIĆ: Glumac sagradio DVORAC za svoje devojke na mestu gde je ranije bila DEPONIJA

Pop kultura -

Glumački par Dragan Jovanović i Branka Pujić važe za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. Poznati su po svojoj skromnosti i nenametljivosti, a njihov dom je prava oaza mira.

Branka Pujić
foto: Pritnscreen

Gagi i Branka su 2006. godine ekipi emisije "TV lica kao sav normalan svet" otvorili vrata svog doma u Zemunu. Oni su tada otkrili da su svoj dom izdragili na imanju, na kome je prethodno bila deponija.

Gagi Jovanović, Branka Pujić
foto: Printscreen/ Youtube/ RTS TV lica kao sav normalan svet

- Izgradnja kuće trajala je godinu i po dana. Ne bih nikada pomislio da nešto negde zidam da nisam otkrio ovo mesto. Radili smo zajedno film sa Purišom Đorđevićem i ja sam stajao ovde gde je ova terasa. Čekao sam da se namesti scena, okrenuo se i rekao sam: "Što bih voleo ovde da imam kuću." - rekao je glumac.

1 / 3 Foto: Printscreen/ Youtube/ RTS TV lica kao sav normalan svet

Na ovo se nadovezala Branka koja je objasnila Draganovu najveću borbu.

Gagi Jovanović, Branka Pujić
foto: Printscreen/ Youtube/ RTS TV lica kao sav normalan svet

- Mi smo bili nošeni krilima ljubavi, ali u jednoj nezavidnoj situaciji. Živeli smo u jednoj sobi u kući mojih roditelja. Dragan je bio stipendista "JDP-a", ja nezaposlena glumica, Anđela je bila na putu, ali valjda te anđeli prate kad imaš pozitivnu energiju i ljubav i nešto nam se sve otvaralo polako, da bi na kraju Gagi Jovanović ovde na Gardošu obezbedio svojim devojkama mali dvorac - otkrila je Branka.

Oaza mira na Zlatiboru

Dragan Gagi Jovanoć, Branka Pujić, vikendica, brvnara, Zlatibor
foto: Printscreen/AlJazeera/Youtube

Slavni par poseduje još jednu kuću na Zlatiboru u koju često pobegnu od gradske gužve, a rado im se pridruži i njihova naslednica Anđela Jovanović sa suprugom Mihailom Dudašem.

Do vikendice Dragana Jovanovića, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima i zelenilom.

1 / 4 Foto: Printscreen/AlJazeera/Youtube

Ovaj bračni par uživa i da obavlja sve poslove oko kuće, koristeći tako priliku da provedu vreme na svežem vazduhu.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

00:10

Anđela Jovanović na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track