Princeza od Velsa se prvi put pojavila u javnosti u ovoj godini. Kejt Midlton pridružila se kraljevskoj porodici na Trooping the Colour danas uprkos činjenici da se još uvek leči od raka.

Kejt, koja od februara prima hemoterapiju zbog nepoznatog oblika raka, vozila se kočijom sa svoje troje dece, princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luijem, tokom tradicionalne parade kroz London.

kejt-midlton-profimedia0881815178.jpg
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ranije je porodica viđena kako stiže u Bakingemsku palatu u automobilu. Džordž je sedeo između Kejt i princa Vilijama, a Šarlot i Luija prekoputa.

kejt-midlton-profimedia0881808647.jpg
HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia 
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Iako je u automobilu izgledala zabrinuto, nakon što se prebacila u automobil Kejt se široko smešila okupljenima. Njen zamišljen i zabrinut pogled i izgled lica pojedine prisutne su i rasplakali.

kejt-midlton-profimedia0881806926.jpg
HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia 
foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia

Razdragana masa nije mogla da dočeka da je vidi i poželi joj uspešan oporavak, a to je dirnulo princezu. Iako je elegantna bela haljina koju je izabrala za prvo pojavljivanje otkrila njenu znatno krhkiju liniju, princeza ipak izgleda mnogo bolje nego što su svi očekivali s obzirom na glasine koje su kružile o njenom zdravlju i lečenju.

kejt-midlton-profimedia0881814321.jpg
Yui Mok / PA Images / Profimedia 
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Kejt je juče objavila da će prisustvovati događaju u čast svog svekra, kralja Čarlsa. Dok su članovi britanske kraljevske porodice koji su služili vojsku učestvovali u paradi, ostali su gledali s balkona Bakingemske palate. Među onima na balkonu je i Kejt Midlton.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

Kurir televizija VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?