DIRLJIV GEST KRALJA ČARLSA PREMA KEJT RASPLAKAO BRITANCE: Ono što je uradio pokazuje KOLIKO CENI njen potez posle ILEGALE
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

SLIKE KOJE SU OBIŠLE SVET

DIRLJIV GEST KRALJA ČARLSA PREMA KEJT RASPLAKAO BRITANCE: Ono što je uradio pokazuje KOLIKO CENI njen potez posle ILEGALE

Pop kultura -

Prizori Kejt Midlton i kralja Čarlsa na balkonu Bakingemske palate na ''Trooping the Colour'' obišli su svet, a jedan gest mnogima je oči napunio suzama.

Nakon višemesečneg ćutanja o stanju Kejt Midlton, princeza se pridružila velikoj proslavi, a ona i kralj stajali su jedno pored drugog i razdragano gledali paradu.

Kejt Midlton, kraljevska porodica
foto: Printscreen YouTube

Svi su primetili jednu malu promenu u odnosu na prošlu godinu, a to je da je Kejt stajala do kralja umesto princa Vilijama, što je divan gest kralja Čarlsa na koji se očito odlučio u čast povratka vojvotkinje kraljevskim dužnostima.

kraljevska porodica, Kejt Midlton, princ Vilijam, kralj Čarls, kraljica Kamila, Kamila Parker Bouls
foto: Imageplotter / Avalon / Profimedia

Brojnim Britancima laknulo je nakon ovih fotografija, a mnogi su se pribojavali da do ovoga neće ni doći s obzirom na to da se oboje bore s okrutnim karcinonom.

Uz njih su čvrsto stajali njihovi supružnici i naslednici.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track