OVO JE SUPRUGA RAFAELA NADALA: Marija ima jednu sličnost s JELENOM ĐOKOVIĆ, a evo zašto je VELIKA MISTERIJA za javnost (FOTO)
Foto: Profimedia

ZAJEDNO SU 20 GODINA

OVO JE SUPRUGA RAFAELA NADALA: Marija ima jednu sličnost s JELENOM ĐOKOVIĆ, a evo zašto je VELIKA MISTERIJA za javnost (FOTO)

Pop kultura -

Španskog tenisera Rafaela Nadala odlično znamo sa terena kao ljutog rivala našeg Novaka Đokovića. Na njegovim mečevima često smo mogli da vidimo i njegovu lepšu polovinu, Mariju Fransisku Pereljo, nadimka Ćiska.

Nadalova supruga Ćiska rođena je 1988. godine u mestu Manakor, na Balearskim ostrvima, odakle je i sam Rafael Nadal. Njih dvoje su se upoznali preko prijatelja, u srednjoj školi, od kada njihova ljubav i traje.

Ipak, supruga proslavljenog tenisera, Ćiska Pereljo, velika je misterija za javnost, jer se retko pojavljuje.

Ona se bavi osiguranjem i poseduje diplomu iz ekonomije. Slično kao Jelena Đoković, i Ćiska je direktorka humanitarne Fondacije Rafaela Nadala, koju je slavni teniser pokrenuo pre više od jedne decenije.

Nadal i Ćiska su navodno počeli da se zabavljaju 2005. godine, iako su se poznavali nekoliko godina ranije. Nakon 14 godina veze, Rafa je konačno odlučio da zaprosi dugogodišnju partnerku u januaru 2019. godine, a venčanje je obavljeno u oktobru iste godine. Tri godine kasnije su dobili i sina, kojeg su nazvali Rafael.

Nadal je jednom prilikom u španskoj emisiji "Mi casa es la tuya" otkrio publici neke interesante detalje o svojoj supruzi.

"Poznajem je od malih nogu. Zove se Marija Fransiska, ali ja je zovem Meri. Zovem je Marija Fransiska samo kada se svađamo. Ali mi se nikada ne svađamo. Ona je veoma mirna".

Porodica mu je važnija od karijere

U intervjuu za ATP Tour, čak je rekao da mu je porodica važnija od karijere.

Rafael Nadal, Marija Fransiska Pereljo
foto: Profimedia

- Realnost je jednostavna: možete imati sve titule koje želite, ali ako nemate kapacitet da uživate u životu sa ljudima koje volite i koji vas vole, šta je drugo važno? - rekao je Nadal.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:09

Rafael Nadal sa sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track