NAJČUDNIJE IZDANJE ANĐELINE DŽOLI: Obukla plišanu haljinu staru 11 godina, a ODELO njene ćerke je PRIČA ZA SEBE (FOTO)
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

SVE ZASENILE

NAJČUDNIJE IZDANJE ANĐELINE DŽOLI: Obukla plišanu haljinu staru 11 godina, a ODELO njene ćerke je PRIČA ZA SEBE (FOTO)

Pop kultura -

Toni nagrade za najbolja pozorišna ostvarenja na Brodveju dodeljene su sinoć u Njujorku. Dobitnike biraju Brodvejska liga i Američko pozorišno krilo na godišnjoj ceremoniji na Menhetnu.

Dodela se najčešće organizuje u junu, a među poznatim licama na crvenom tepihu bile su Anđelina Džoli i njena ćerka Vivijen Džoli Pit. Glumica i njena nasledncia sarađivale su na mjuziklu "The Outsiders", zasnovanom na istoimenom romanu iz 1967. godine, koji je ranije ove godine prikazan na Brodveju. Mjuzikl je osvojio 12 nominacija.

Anđelina Džoli, Vivijen Džoli Pit
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Anđelina Džoli nosila je prelepu, najraskošniju haljinu od pliša i ogrtač od istog materijala. Kroj je maksimalno razigran i maštovit. Haljina je nalik na neka njena modna izdanja iz prošlosti, a glumica je i ranije nosila plišane toalete poput one sa dodele Oskara 2012. u Los Anđelesu, kada je napravila čuvenu pozu sa isturenom nogom na crvenom tepihu.

Anđelina Džoli
foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Model je kreirala modna kuća Versaće, ali je zanimljivo da je haljina nastala 2013. kao i da je Anđelina Džoli učestvovala u tome što je kreativna direktorka ovog brenda, Donatela Versaće, sinoć napisala na Instagramu poručivši: "Umetnici podržavaju umetnike".

Džoli se i nakon toga bavila modnim dizajniranjem, a u Njujorku drži radnju vintidž odeće gde kupci mogu da se oprobaju u kreiranju.

Vivijen Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njena ćerka Vivijen bila je u retro odelu sličnog kolorita noseći leptir-mašnu i patike. Neobična (dis)harmonija u stilu između majke i ćerke viđena je i ranije kada su se pojavljivale u javnosti.

Vivijen je veoma bliska sa majkom, a u međuvremenu se odrekla prezimena svog oca, Breda Pita i nije jedina među sestrama i braćom.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video:

05:19

ANĐELINA DŽOLI NIJE SAMO UKLONILA DOJKE ZBOG RIZIKA OD RAKA! Dr Kovčin: Isti gen direktno je povezan s još jednim VAŽNIM ORGANOM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track