Ešli Džad se razvodi

Ešli Džad se razvodi

Pop kultura -
Glumica i 39-godišnji vozač Indijanapolisa 500 venčali su se 2001 i nemaju dece

LOS ANĐELES - Američka glumica Ešli Džad i vozač trkačkih automobila Dario Frančiti rastali su se posle 11 godina braka, prenose agencije.Glumica (44) i 39-godišnji vozač Indijanapolisa 500 venčali su se 2001 i nemaju dece."Zajednički smo odlučili da okončamo naš brak. Uvek ćemo biti porodica i održavaćemo vezu zasnovanu na posebnoj ljubavi, integritetu i uzajamnom poštovanju", navodi se u saopštenju para.Razlog razlaza nije poznat.

Ešli Džad je ćerka kantri muzičarke Naomi Džad i poznata je po ulogama u filmovima "Dvostruki rizik", "Zločin u visokim krugovima". U poslednje vreme posvetila se humanitarnom radu sa obolelima od AIDS-a i mladima.

Pominjalo se da bi Džadova mogla da bude kandidat demokrata za američki Senat 2014. ali glumica ništa zvanično nije saopštila. Mediji prenose da bi Džudova, koja je predstavljala Tenesi na nacionalnoj konvenciji demokrata 2012. mogla da bude kandidat za jedno od mesta Kentakija u Senatu.

Frančiti je trostruki šampion Indijanapolisa 500, a takođe se takmičio u NASCAR i američkoj Le Man seriji.On i Ešli Džad venčali su se u njegovoj rodnoj Škotskoj u decembru 2001. posle dvogodišnje veridbe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track