Trudnoća Kejt Midlton izazvala bejbi bum u Britaniji

Svi bi bebu

Trudnoća Kejt Midlton izazvala bejbi bum u Britaniji

Pop kultura -
Britanci uvek sa najvećim interesovanjem prate dešavanja u kraljevskoj porodici, pa tako ne čudi što je vest o trudnoći Kejt Midlton nekima dala želju da i sami dobiju bebu

LONDON - Popularni kraljevski par Kejt Midlton i princ Vilijam izazvali su pravi bejbi bum u zemlji kada su obelodanili da čekaju svoje prvo dete.

Britanci uvek sa najvećim interesovanjem prate dešavanja u kraljevskoj porodici. Svaki događaj je razlog za slavlje, pa tako ne čudi što je vest o trudnoći Kejt Midlton nekima dala želju da i sami dobiju bebu.

Potražnja testova za ovulaciju i trudnoću bukvalno je eksplodirala od sredine decembra kada je zabeležen rast prodaje od 60 odsto.

"Istraživali smo i ustanovili da je došlo do naglog povećanja prodaje nakon što je Kejt najavila da je trudna", naveo je predstavnik kompanije "Klirblu", vodećeg svetskog proizvođača testova za trudnoću i fertilizaciju.Ovo nije prvi put da Britanci reaguju na ovaj način na kraljevsku trudnoću. Sličan fenomen zabeležen je 1984. godine kada je princeza Dajana bila trudna sa mlađim sinom, Harijem.Jedan britanski list predviđa da će u 2013. biti mnogo više beba nego 2012, ali ne samo zbog Kejt Midlton već i zbog "uzbuđenja" tokom Olimpijskih igara, proslave kraljičinog jubileja, kao i velikog interesovanja za romanom "Pedest nijansi - Siva".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track