ASIMETRIČNA: Dženifer Lorens ima jednu dojku veću od druge
Foto: Daily Mail

Različite

ASIMETRIČNA: Dženifer Lorens ima jednu dojku veću od druge

Pop kultura -
Lečnici su ostali bez teksta kad sam mrtva hladna pitala da li primećuju da su mi grudi različite veličine, kaže glumica

Mlada glumica Dženifer Lorens (22), gostujući u šou Džimija Kimela otkrila je da su joj grudi različite veličine i upozorila voditelja da je malo pijana, jer su joj, kako kaže, u bekstejdžu ponudili tekilu, koju nije mogla da odbije.

"Shvatila sam da su mi grudi različite kad sam stajala u sobi punoj lekara nakon rendgenskog snimka pluća. Svi su ostali bez teksta kad sam mtrva hladna pitala da li primećuju da su mi grudi različite", ispričala je pripita glumica i priznala da joj je pomalo bilo neprijatno.

"Meni je bilo neprijatno kad sam pred lekarima konstatovala da mi je jedna dojka veća od druge, ali oni su izgledali kao da će se onesvestiti od srama" - dodala je glumica.

Da podsetimo, Dženifer je nedavno dobila Sag nagradu za najbolju glavnu glumicu u filmu 'Silver Linings Playbook', a dok je išla prema bini po nagradu pocepala joj se haljina i zamalo joj se videle gaćice.

http://www.youtube.com/watch?v=6sYUzvtPLfQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track