Kejti Holms: Puževa sluz za savršenu kožu

Tajna lepote

Kejti Holms: Puževa sluz za savršenu kožu

Pop kultura -
Glumica je presrećna jer joj je koža opet glatka i lepa nakon što je počela da koristi proizvode od puževe sluzi koja je dobra za smanjenje ožiljaka, pigmentacija i bora

Bivša supruga Toma Kruza (46) glumica Kejti Holms (30) kreće u potragu za ulogom iz snova i mora da izgleda sjajno, a u tome joj najviše pomaže gel od puževe sluzi.

Razvod od Toma i život samohrane majke iscrpeli su glumicu emotivno i fizički. Umor joj se sve više vidi na licu, pa joj je prijatelj savetovao da počne da koristiti proizvode sa puževom sluzi.

"Kejti je presrećna jer joj je koža opet glatka i lepa. Prošla godina bila je teška za nju. Zbog privatnih problema zapostavila je karijeru i svesna je kako sad mora stvarno da se potrudi da dobije pravu ulogu. Izgled je tu jako važan", kaže prijatelj glumice.

Kejti se svakodnevno može videti na njujorškim ulicama kako ćerku Suri (6) vodi u školu, na balet i druge aktivnosti iako ima dovoljno novca da plati dadilju koja bi to radila umesto nje.

Puževa sluz prvo se koristila za lečenje akni, ali dobra je i za smanjenje ožiljaka, pigmentacija i bora. Uz to štiti od infekcija i UV zraka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track