Britanski pank folk bend u Studenjaku

Wordly Savages

Britanski pank folk bend u Studenjaku

Pop kultura -
Bend sa više od 80 nastupa širom Velike Britanije i na prestižnim festivalima, poput Secret Garden, Bestival, Sunrise, trenutno u Beogradu radi na albumu pod nazivom "March Towards The Madnes"

BEOGRAD - Britanski pank folk bend "Wordly Savages" koji u Srbiji radi na svom četvrtom albumu, održaće koncert u Velikoj sali Doma kulture Studentski grad u ponedeljak, 11. februara uveče.

Bend sa više od 80 nastupa širom Velike Britanije i na prestižnim festivalima, poput Secret Garden, Bestival, Sunrise, trenutno u Beogradu radi na albumu pod nazivom "March Towards The Madnes".

Kako je najavljeno iz popularnog Studenjaka, njihova muzika veoma je energična, pokretačka, pomalo sirova, veoma prijemčiva, a dobru zabavu garantuje kvalitetan spoj pank muzike sa folklornim zvukom iz različitih delova sveta. Ovaj transkulturalni muzički projekat započeo je Erik Mut 2008. godine.

Za svoju muziku članovi brtitanskog benda kažu da je "zarazna folk-pank energija sa etno muzičkim sadržajem, divlja muzika sa jakom porukom u borbi protiv dosadne svakodnevnice".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track