OPET SKANDAL: Fotke trudne Kejt u bikiniju
Foto: Chi

Narušavanje privatnosti

OPET SKANDAL: Fotke trudne Kejt u bikiniju

Pop kultura -
Princ Vilijam je veoma ljut i zatražio je da paparaco koji ih je fotografisao dobije kaznu zatvora

Trudna princeza Kejt Midlton (31) osvanula je na naslovnoj strani italijanskog magazina Chi u bikiniju, a kraljevski dvor počeo je s pretnjama domaćim medijima ako objave fotografije i tužio italijanski časopis zbog narušavanja privatnosti.

Kejt i Vilijama (30) uslikani su tokom odmora na karipskom ostrvu Mustik, a na fotografijama se vidi kako šetaju zagrljeni po peščanoj plaži. Kejt je u kupaćem kostimu pa joj se jasno vidi trudnički stomačić.

Podsetimo, pred kraj leta časopis Closer je objavio 50 fotografija na kojima je vojvotkinja od Kembridža u toplesu koje su izazvale ogroman skandal u Velikoj Britaniji.

"Razočarani smo novim napadom na privatnost kraljevskog para", poručuju iz palate Sent Džejms. Princ Vilijam je čak zatražio da paparaco koji ih je ovog puta fotografisao dobije zatvorsku kaznu.

Na dvoru su jako osetljivi kad je reč o Kejtinoj trudnoći budući da je na početku imala velikih problema i još nisu zaboravili medicinsku sestru koja se ubila jer je otkrila da je Kejt u bolnici i da se oporavlja.

Kejt i Vilijam na karipskom ostrvu Mustik odsedaju u luksuznom apartmanu od 22.000 evra nedeljno. Ostrvo je popularno među slavnima koji žele da odmaraju daleko od očiju javnosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track