Film o Bijonse: Život nije bajka
Foto: Rojters

Dokumentarac

Film o Bijonse: Život nije bajka

Pop kultura -
Popularna pevačica se u dokumentarcu osvrnuće i na pisanja tabloida iz 2011. da je "lažirala" trudnoću, navodeći da je to najgluplja glasina koju je ikada čula o sebi

LOS ANĐELES - R&B zvezda Bijonse omogućila je obožavaocima da zavire u njen život "iz bajke" u novom dokumentarcu u kome govori o ćerki Blu Ajvi, braku, materinstvu i spontanom pobačaju.

U dokumentarnom filmu "Život nije bajka" (Life is But a Dream), koji će u subotu biti prikazan na kablovskoj televiziji HBO, Bijonse pruža priliku svojim fanovima da se upoznaju sa njenim svakodnevnim životom, tempom rada, pa čak i da vide njenu jednogodišnju ćerku Blu Ajvi koja je sve dosad strogo čuvana daleko od nasrtljivih paparaca.

Popularna pevačica se u dokumentarcu osvrnuće i na pisanja tabloida iz 2011. da je "lažirala" trudnoću, navodeći da je to "najgluplja glasina koju je ikada čula o sebi".

To je bio posebno težak period jer je nedugo pre toga izgubila bebu, priseća se Bijonse, dodajući da je to bilo njeno najtužnije životno iskustvo. Pevačica otkriva i pojedine detalje iz četvorogodišnjeg braka sa Džej Zijem, govori o svojoj ulozi majke i o načinu na koji se priprema za svaki nastup.

Dokumentarac HBO-a, koji je pevačica ko-režirala, predstavlja najavu njenog povratka na scenu nakon jednogodišnje pauze zbog rođenja deteta.

U najavi je i njen novi album, a njena turneja "The Mrs Carter Show World Tour" (Svetska turneja gospođe Karter - Džej Zijevo pravo ime je Šon Karter) započeće 15. aprila u Beogradu, a potom će je odvesti u nekoliko evropskih metropola gde će održati više od 40 koncerata.

http://www.youtube.com/watch?v=rjS6C3uL27k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track