Keti Peri neće sa Rijanom

Ne podnosi Krisa

Keti Peri neće sa Rijanom

Pop kultura -
Pre su bile jako bliske, ali sada se to svodi na slučajne susrete. Keti ne odobrava Rijaninu vezu sa nasilnikom, ali njoj je važna samo ljubav sa Braunom, kaže prijatelj

Rijana (24) je zbog ljubavi prema svom dečku Krisu Braunu (23) izgubila još jednu prijateljicu. Ni pevačica Keti Peri (28) ne želi više da se druži sa njom jer je sa nasilnikom.

Naime, pevačici je prvo Džej Zi (43) očitao bukvicu kada je saznao da se pomirila sa Krisom. Rekao joj je da je razočaran i molio je da shvati kako svim devojčicama koje joj se dive poručuje da je u redu biti sa nasilnikom.

Međutim, Rijana nije obraćala pažnju na komentare jer je srćna s Braunom. Ali ona je sada izgubila još jednu prijateljicu.

"Otkako se pomirila sa Krisom, Keti Peri više se baš ne druži sa njom. Pre su bile jako bliske, ali sad se to svodi na slučajne susrete. Keti ne odobrava Rijaninu vezu sa nasilnikom", rekao je prijatelj pevačice.

Keti toliko ne želi da se druži sa Braunom da je od organizatora Gremija tražila da je ni slučajno ne stave da sedi blizu njega i Rijane.

"Rijana ne mari za upozorenja i kritike prijatelja i saradnika. Važna joj je samo ljubav prema Krisu, sve ostalo za nju ne postoji", dodao je prijatelj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track