Rijana odbila Krisa Brauna pa se on napio!
Foto: BETA

Problematični

Rijana odbila Krisa Brauna pa se on napio!

Pop kultura -
Iako se nakon dodele Gremija pisalo čak i da su se verili, samo tri dana kasnije Rijana i Kris u noćnom klubu u Las Vegasu nisu se ni pozdravili
1 / 5 Foto: Daily Mail

Pevačica Rijana (24) i reper Kris Braun (23) izbegavali su jedno drugo nakon što su se pojavili u istom noćnom klubu u Los Anđelesu.

Na dodeli Gremija u nedelju uveče Kris i Rijana izgledali su srećno i zaljubljeno, ali u sredu uveče izbegavali su jedno drugo u noćnom klubu u Los Anđelesu.

Rijana navodno nije znala da će se i Kris pojaviti na istom događajui kada je domaćini kluba upitao da li želi da sedi pored svog dečka, pevačica je odbila tu ponudu.

"Rijana je odbila da sedi pored njega i bilo gde u njegovoj blizini. Ni Krisu nije bilo drago kad je primetio Rijanu. Ubrzo je naručio još tri flaše alkoholnog pića, a uz to je dobio prskalice dok su ga usluživale golišave konobarice", rekao je izvor.

Par je u klub došao odvojeno, a klub su i napustili jedno bez drugoga. Tokom cele večeri nisu komunicirali. Nakon Rijaninog nastupa na dodeli Gremija čak se nagađalo da su se verili zbog dijamantskog prstena koji je pevačica nosila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track