Anđa Bredu: Kolin Farel je bolji ljubavnik od tebe!

Pobesneo

Anđa Bredu: Kolin Farel je bolji ljubavnik od tebe!

Pop kultura -
Glumica izjavila kako je njen bivši, Kolin Farel, mnogo bolji i strastveniji ljubavnik od Breda Pita

Anđelini Džoli i Bred Pitu, najpoznatijem glumačkom paru, iako se željno iščekuje tačan datum njihovog venčanja, ne cvetaju ruže u braku, pa je glumica svom nevenčanom suprugu rekla da je njena bivša ljubav, irski glumac Kolin Farel mnogo bolji i strastveniji u krevetu od njega.

"Bred je naterao Anđelinu da mu prizna da misli kako on nije njen najbolji ljubavnik", kaže izvor, a glumac se od tada utapa u alkoholu, ispijajući velike količine svog omiljenog piva i crnog vina.

Anđelina Džoli i Kolin Farel bili su zajedno 2004. godine, kad su igrali majku i sina u filmu "Aleksandar".

"Andži je bila divlja tada i palilo je to što ima strastvenu aferu sa svojim filmskim sinom. U to vreme je Kolin bio lud kao i ona. Mnogo je pio i imao je nezasit seksualni apetit. Bred je otkrio da se Anđelina još uvek pali na Kolina kad je čuo njin telefonski razgovor s bivšim mužem, glumcem Bilijem Bobom Tortonom", kaže izvor i dodaje "Bred je otišao iz kuće jednog dana u januaru, ali se vratio jer je zaboravio novčanik", prepričava prijatelj.

"Kad je ušao u njihovu spavaću sobu, Bred je čuo Endži kako govori da je on sjajan čovjek, ali da je Kolin najbolji ljubavnik koga je ikada imala! Tada se Anđelina poverila Biliju Bobu da su zahladneli odnosi u spavaćoj sobi između nje i Breda i da joj nedostaje divlji, strastveni seks kakav je imala s Kolinom."

Bred je tada zahtevao da mu Anđelina kaže sve o svojoj vezi s Kolinom.

"Priznala mu je da se zaljubila u Kolina jer je bio opasan i spontan. Glumcu je slala svoje seksi fotografije, ostavljala mu strastvene poruke na sekretarici i pisala seksualno eksplicitna pisma. Anđa je priznala da se nadala da s njim može da ima budućnost, uključujući brak i decu, ali Kolin nije bio spreman na to. Nije mogla da kaže Bredu da je on zapravo njen drugi izbor."

"Anđelina je htela da protrese Breda tako što mu je prepričavala intimne detalje svoje afere s Kolinom jer stalno želi da on bude ljubomoran.

To je njen način da ga kontroliše. Ona veruje da napetost u njihovom odnosu drži Breda zainteresovanog. To je njen način da mu pokaže da je ona na vozačkom mestu.", rekao je izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track