Mihailo Vukobratović: Oterali su me lažovi!

Mihailo Vukobratović: Oterali su me lažovi!

Pop kultura -
Upravnik Pozorišta na Terazijama podneo ostavku jer ga Samostalni sindikat optužuje za nestanak 15 miliona dinara i da je sebi isplaćivao tantijeme

Još jedan odlazak.Mihaila Vukobratovića, upravnika beogradskog Pozorišta na Terazijama, zadesila je ista sudbina kao i Kokana Mladenović, bivšeg prvog čoveka Ateljea 212. I njega su članovi ansambla primorali da podnese ostavku.Vukobratović je funkciju obavljao 12 godina u tri mandata, a na dušu mu se stavlja nestanak oko 15 miliona dinara iz kase teatra i to što je, prema navodima Samostalnog sindikata pozorišta, sam sebi isplaćivao tantijeme. Za njegovu ostavku bilo je 60 zaposlenih, dok mu je 80 pružilo podršku.- Ne želim da ikog mešam i da učestvujem u devastiranju, urušavanju i razgradnji svega što je urađeno. Podneću nadležnima ostavku, kažem nadležnima, a ne onima koji je tako zdušno traže - kazao je Vukobratović.On je izjave protivnika nazvao lažima.- Notorna je laž da sam potpisao ugovor sa samim sobom. Enormnu krađu novca policiji sam prijavio 3. septembra 2012, Odeljenju za privredni kriminal u prisustvu advokata i sva od tada tražena dokumenta uredno sam dostavljao - rekao je Mihailo naglasivši da Pozorište ostavlja bez dugova, sa najboljim repertoarom i samo četiri neisplaćene plate honorarnim saradnicima.

Ljiljana Stjepanović: I mene terajuNa udaru se našla i glumica Ljiljana Stjepanović, koja na Terazijama igra već 37 godina.- Suprotna strana želi da otera iz pozorišta mog kolegu Vojkana Borisavljevića i mene. Žele da se obračunaju sa nama honorarcima i penzionerina na isti način kao sa Ivanom Bosiljčićem - naglasila je Ljiljana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track