Princ Hari sa devojkom ide na venčanje njene polusestre
Foto: Rojters

Vilijamova bivša

Princ Hari sa devojkom ide na venčanje njene polusestre

Pop kultura -
Treći po redu naslednik britanske kraljevske krune navodno će sa devojkom uskoro prisustvovati svadbi njene polusestre sa kojom je nekad bio njegov brat Vilijam

Princ Hari (28) i plavokosa (24) trenutno se navodno pripremaju za odlazak u Johanesburg na venčanje njene polusestre Izabele za kojom je, pre nego što je upoznao sadašnju suprugu Kejt Midlton (31), nekad bio opsednut njegov stariji brat Vilijam (30).

Izabela se udaje za Harijevog prijatelja Sema, sina bogatog biznismena Ričarda Bransona.

"Hari i Kresida su trenutno u veoma uzbudljivoj fazi svoje veze u kojoj žele da što više vremena provode zajedno. On je povezan sa porodicom Branson tako da su svi neverovatno uzbuđeni što će ih videti zajedno u južnoj Africi", otkrio je prijatelj para.

Kraljevska kuća Klirens Haus kao i agent Ričarda Bransona nisu hteli da otkriju šuškanja o Harijevom mogućem dolasku na venčanje.

Kresida, sa kojom je Hari nedavno snimljen na skijanju u Švicarskoj, navodno već ima odobrenje za ulazak u kraljevsku porodicu. Manekenka i pripadnica londonske više društvene klase poželjna je zbog svog obrazovanja i majke, nekadašnjeg modela, a danas bankarske naslednice lejdi Meri-Gej Kurzon koja je ćerka pokojnog aristokrate. Majka joj je takođe potomak kralja Čarlsa II, vanbračnog sina Henrija Ficroja, vojvode od Graftona. Ima petero dece sa četiri bivša muža, od njenog oca rastala se 1994. godine nakon pet godina braka kada je Kresida imala pet godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track