Kim i Kanje pozirali goli za francuski magazin
Foto: Daily Mail

Razgolitili se

Kim i Kanje pozirali goli za francuski magazin

Pop kultura -
Kim Kardašijan razgolitila se za prolećno izdanje francuskog modnog magazina L'Officiel Hommes, iako je nedavno izjavila da želi da vodi povučeniji život

Kim Kardašijan i njen dečko reper Kanje Vest pozirarili su za francuski magazin "L'Officiel Hommes" u krevetu. I dok je on okrenut leđima objektivu, Kim ima izraz na licu od koga bi se njena ćerka sigurno postidela. Crno-belu fotografiju za prolećno izdanje magazina snimio je Nik Najt.

Kim je nedavno demantovala glasine da planira da napusti svoj rijaliti šou posle devet sezona prikazivanja jer ne želi da joj se dete pojavljuje na televiziji.

"Mislim da čovek menja mišljenje o tome šta želi da radi u životu, mora iznova da nađe nešto što će ga motivisati i pokrenuti", rekla je Kim.

Ona je otkrila i da ju je Kanje naučio mnogo o privatnosti i, budući da je sam odbio da se pojavi u rijalitiju, ne bi bilo iznenađenje da i ona sama napusti Kardašijan šou.

"Spremna sam da budem manje otvorena o nekim stvarima, kao što su moje veze. Ne moraju svi sve da znaju, odlučila sam da promenim svoje prioritete”.

Popularni par se zabavljaju od aprila, iako se znaju godinama, a njihova prva ćerka trebalo bi da se rodi u julu.

Kim je u nedelju uveče bila među zvanicama na javnom praćenju dodele Oskara kod Eltona Džona. Za tu priliku obukla je dugu belu haljinu sa dubokim dekolteom. Došla je u pratnji sestara Kloi i Kortni, a po sevmu sudeći bila je hit gošća, jer su brojne poznate zvezde želele da se slikaju sa njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track