Venčavaju se Rijana i Kris?
Foto: Daily Mail

Odlučili

Venčavaju se Rijana i Kris?

Pop kultura -
Reper je zaprosio pevačicu nakon dodele nagrada Gremi, a ceremonija bi navodno trebalo da se odvija na Rijaninom rodnom Barbadosu

Pevačica Rijana i reper Kris Braun navodno planiraju da se venčaju ovog leta na tajnoj ceremoniji.

Iako su obnovili vezu krajem prošle godine, britanski mediji pišu kako su Rijana i Kris već spremni za odlazak pred oltar. Priča se da ju je reper zaprosio nakon nedavne dodele nagrada Gremi, a ceremonija bi navodno trebalo da se odvija na Rijaninom rodnom Barbadosu u julu.

"Par želi majstore tetovaža, vatru i skoro golo osoblje. Čak pričaju o tome da imaju zamotane džointe na recepciji", otkrio je izvor i dodao da planiraju da pozovu sve svoje slavne prijatelje. Ali, Rijanini bliski prijatelji, među kojima je i Keti Peri, navodno nisu oduševljeni zbog njenog povratka bivšem dečku koji ju je 2009. godine brutalno premlatio.

Kris je ove nedelje izjavio da je ta noć bila najveća greška u njegovom životu i da nikad neće prežaliti to što je učinio.

Braneći svoju odluku da mu se vrati, Rijana je ove nedelje izjavila da on ima "divno srce" i istakla da će jednostavno zauvek otići od njega ukoliko je ikada ponovno udari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track