Medsen: Radio sam na pumpi, tu me je video Fred Aster

Medsen: Radio sam na pumpi, tu me je video Fred Aster

Pop kultura -
Glumac je u emisiji kod Ivana Ivanovića otkrio da je počeo da se bavi glumom zahvaljujući Fredu Asteru koji ga je video na pumpi

Holivudski glumac Majkl Medsen gostovao je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i otkrio da je zahvaljujući Fredu Asteru počeo da se bavi glumom.

"Radio sam na pumpi, a onda se jednog dana pojavio Fred Aster u svom Mercedesu i pitao me da li se bavim glumom, rekao sam ne i on mi je rekao da mu pošaljem svoje slike. Nisam mogao da verujem, učinio sam to i ubrzo sam počeo da glumim u serijama", priča slavni glumac i dodaje da se onda vratio kod svog šefa i rekao da nema vremena da radi oba posla.

"Šef na pumpi mi je rekao da dobro razmislim jer je mala verovatnoća da ću tamo uspeti. Bilo je teško", priseća se Medsen.

Glumac je takođe pričao o saradnji sa braćom Zoranom i Vladimirom, ali i o otvaranju Festa.

"Bila mi je ogromna čast da otvorim festival. Ne dobijam obično takve pozive, lepo smo se proveli. Čast mi je što sam igrao u Zoranovom i Vladinom filmu, inače ne bih bio ovde", rekao je i otkrio kako je došlo do saradnje.

"Odavno pokušavam da snimim komediju, jer me ljudi uglavnom znaju kao negativca, uvek sam igrao ubicu. Pogledao sam scenario i pomislio da je ovo sjajna prilika za mene". On je rekao da se raduje što je u Srbiji i da bi voleo da dovede svoje sinove ovde.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track