Rijana: Imaću dete sa Krisom
Foto: Daily Mail

Želim da budem srećna

Rijana: Imaću dete sa Krisom

Pop kultura -
Imaću dete sa Krisom. Molim se da odem na kvalitetan godišnji odmor na mesec dana.Želim da budem srećna i zdrava za pet godina", rekla je Rijana

Pevačica Rijana (25) nedavno je za jedan britanski magazin izjavila da planira da ima dete sa svojim dečkom Krisom Braunom (24).

"Moj singl "Stay" je priča o ljubavi i odnosu koji je tako blizak i za koji želite da traje zauvek. Ne osećate to prema svakoj osobi koju znate i zato to ne želite da pustite. Definitivno mogu da kažem da je Kris onaj sa kojim imam takav odnos", rekla je pevačica.

Dodala je da bi u budućnosti volela da ima dete sa njim.

"Imaću dete sa Krisom. Molim se da odem na kvalitetan godišnji odmor na mesec dana. Želim da sredim neke stvari u svom životu, ne moram da idem na turneje ceo život. Želim da budem srećna i zdrava za pet godina", rekla je.

Uprkos kritikama da zbog pomirenja sa Braunom loše utiče na žene koje su se našle u istoj situaciji, pevačica je prokomentarisala da su sada odrasli i da rade ispravne stvari.

"Počinjemo od početka i zahvalna sam zbog toga. Želimo da imamo sjajno prijateljstvo koje je neraskidivo", rekla je i dodala da se na Instagramu prikazuje kakva zaista jeste jer ne želi da laže fanove o svom privatnom životu.

"Svako želi da zna što se događa u mom životu. Jesam li žrtva droge? Nisam. Jesam li alkoholičarka? Nisam. Jesam li žrtva? Nisam. Nikad neću biti žrtva", rekla je.

Ali njeno otvoreno ponašanje na društvenim mrežama ipak se nije svidelo njenoj majci koja je jedina osoba čije je kritike zaista pogađaju.

"Ne bojim se nijedne osobe na ovom svetu kao svoje majke. Prestravljena sam zbog nje. Zvala me pre dva dana zbog dve golišave fotografije koje je moja prijateljica Melisa stavila na Instagram. Moja mama je poludela zbog toga. Bilo mi je prilično neprijatno", priznala je pevačica.

http://www.youtube.com/watch?v=JF8BRvqGCNs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track