Biber: Najgori rođendan ikad!

Loše se proveo

Biber: Najgori rođendan ikad!

Pop kultura -
Pevač, koji je u petak proslavio 19. rođendan, napustio je oko tri sata ujutro klub u Londonu nakon što je došlo do sukoba između njegovih prijatelja i obezbeđenja kluba

Pevač Džastin Biber na svom Tviter profilu napisao je da je upravo proslavio najgori rođendan ikada.

Naime, Biber, koji je u petak proslavio 19. rođendan, napustio je oko tri sata ujutro noćni klub u Londonu u kojem je slavio rođendan nakon što je došlo do sukoba između njegovih prijatelja i obezbeđenja kluba.

Jedna od rođendanskih želja pevača sigurno je trebalo da bude pronalazak odgovornijih prijatelja. Kanadski pevač saznao je da je njegovog prijatelja Lil Tvista u petak zaustavila policijska patrola na putu. Tvist je vozio pevačev automobila Fisker Karma koji košta više od 100,000 dolara. On se nepropisno prestrojavao u sportskom hibridnom automobilu zamagljenih stakala zbog čega je dobio kaznu.

Nakon što je to saznao, Biber je na društvenoj mreži izbacio svoje frustracije. Ranije tog dana bio je daleko više optimističan.

"Biće zabavno večeras. Hvala svima na rođendanskim željama", napisao je.

Mnogi smatraju da Lil loše utiče na pevača nakon što je Biber pre par meseci snimljen kako puši marihuanu u njegovom društvu, a zajedno su uživali i u alkoholu na dočeku Nove godine u Meksiku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track