Mačo iz Ljovisne: Nek mi se javi Srpkinja plavih očiju!
Foto: Wikipedia

Latino zavodnik

Mačo iz Ljovisne: Nek mi se javi Srpkinja plavih očiju!

Pop kultura -
Glumac Pablo Martin, Hesus iz serije "Ljovisna" izjavio da bi želeo da zasnuje porodicu sa srpkinjom i otvorio konkurs za plavušu sa plavim očima

Glumac Pablo Martin, koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi Hesusa Ferera u seriji "Ljovisna", kaže da voli sport, kao i publiku iz Srbije.

Lepi glumac kaže da je dobio mnogo poruka iz Srbije na svojoj zvaničnoj stranici i preko Fejsbuka i da zna koliki je uspeh imala serija "Ljovisna".

"Ponosan sam i zahvaljujem svim divnim ljudima iz Srbije. Nadam se da ću jednog dana moći da vas posetim, i da vam to lično kažem. Od srca hvala", rekao je Martin za sajt sapunice.rs

Martin kaže da još nije zasnovao porodicu i da mu je to jedna od neostvarenih želja. "Želim dom sa ženom i dvoje dece (može i troje, ne bunim se). Tako da, molim vas, ako postoji neka Srpkinja koja je dobra osoba, plave kose, sa plavim očima, inteligentna i obrazovana koja ovo čita, neka mi se javi!"

Očekuju ga mnogi planovi za budućnost, a neki su vezani i za Srbiju. "Prvo da se oženim Srpkinjom, pa čak i da budem producent nekim srpskim glumcima u telenovelama i filmovima, nikad se ne zna."

Pre nego što je postao glumac i pre nego što se proslavio u seriji, Pablo se bavio ortodoncijom u maloj laboratoriji, ali i da je uvek maštao da postane glumac. "Znao sam da ću uspeti kao glumac i danas sam i pisac, reditelj i producent, tako da je zbog toga moja umetnička sklonost još više zadovoljena. U svakom slučaju, kada želiš nešto u životu, moraš svu pažnju da usmeriš na to, jer ostavljati prostor za sumnju, znači ostavljati prostor za neuspeh."

"Ljovisna je bila moja prva novela, gde sam imao jednu od glavnih uloga, i glumio uz profesionalce sa mnogo iskustva. Lik Hesusa je imao veliku težinu, ali presudila je moja neverovatna želja da ga dočaram na najbolji mogući način, i na sreću postigao sam veliki uspeh koji je označio početak nove etape u mom životu i profesionalnoj karijeri.", rekao je Pablo o uticaju serije na njega.

Nakon Ljovisne, Pablo Martin kaže da se trudi da se pronađe u svemu što radi. Za njega, biti srećan jeste stvar izbora, a ne opcija. Zbog toga voli da dodam ljubav u to čim se bavi, da se zaljubi, i ako ta ljubav na kraju ispadne neverna ili nelojalna, to je njen problem, ne moj, jer sam se on u potpunosti predao tom poslu.

Poznat je kao neko ko drži do svog izgleda, a Pablo kaže da je sport način života i da to ne radi zbog izgleda, iako je poboljšanje istog rezultat svega toga.

Pablo Martin sebe vidi kao komplikovanog čoveka, složenog, sa filozofijom života koja deluje kao da je sa druge planete. "Uvek kažem da sam „vanzemaljac“. Veoma sam sentimentalan, osetljiv, romantičan, sanjar, perfekcionista, ljubazan, mrzim nepravdu, tako da bolje da se ne kačite sa mnom.", rekao je Martin.

Glumac je kao svog glumačkog idola naveo Dona Džonsona iz serije "Poroci Majamija". Sviđao mu se njegov stil, frizura i ono što je on predstavljao.

Za kraj, Pablo se obratio publici u Srbiji. "Pre svega – mnogo hvala! Zahvalan sam na vašoj ljubavi, što ste tu, i što posvećujete svoje vreme da bi pratili moju karijeru. Zahvaljujem u ime svih latinoameričkih glumaca, jer saznanje da nas pratite ispunjava nas ponosom i zadovoljstvom. Voleo bih da posetim Srbiju uskoro, sada kada dosta vremena provodim u Evropi. Borite se za svoje snove, jer život je upravo to – živeti i osećati, ali uvek voleti sve, dobro ili loše, mnogo i malo, jer to je za mene tajna sreće."

http://www.youtube.com/watch?v=6IL8ryKV1MU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track