U maju novi album Agnete Feltskog iz grupe ABBA
Foto: You Tube

Posle devet godina

U maju novi album Agnete Feltskog iz grupe ABBA

Pop kultura -
Mislila sam da više nikada neću pevati, ali kada sam čula prve tri pesme, nisam mogla da odbijem, kazala je 62-godišnja švedska pevačica.

Bivša pevačica legendarne švedske pop četvorke ABBA, Agneta Feltskog, izdaće u maju svoj prvi album nakon devetogodišnje pauze, saopštila je danas njena diskografska kuća.

"Mislila sam da više nikada neću pevati, ali kada sam čula prve tri pesme, nisam mogla da odbijem", kazala je 62-godišnja švedska pevačica.

Već je objavljen prvi singl sa novog albuma, "When You Really Love Someone", koji je dostupan na digitalnim platformama iTunes i Spotify, dok se spot za ovu pesmu može videti na Jutjubu. Album "A" će biti objavljen 13. maja, a na njemu će se naći i prva numera koju je Agneta napisla u poslednjih nekoliko decenija, kao i pesma koju izvodi u duetu sa Gerijem Barlouom, liderom britanske grupe "Take That".

Agneta Feltskog je na snimanju albuma sarađivala sa švedskim tekstopiscem i producentom Jergenom Elofsonom, čije su hitove izvodili mnogi pevači, poput Britni Spirs, Keli Klarkson i Selin Dion.

ABBA, jedan od najpopularnijij pop bendova svih vremena, osnovan je 1970, a proslavio se 1974. pobedom na Pesmi Evrovizije sa čuvenom numerom "Waterloo". Nakon raspada grupe 1982, Agneta Feltskog je izdala tri solo albuma na engleskom jeziku, koji su bili vrlo uspešni. Svoj poslednji album "My Colouring Book" izdala je 2004.

http://www.youtube.com/watch?v=XCsXcSmZoKY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track