Princ Čarls: Unuče me čini matorim

Napravio izuzetak

Princ Čarls: Unuče me čini matorim

Pop kultura -
Princ Čarls otkrio je da se oseća pomalo staro sada kada dolazi prvo unuče, ali je svejedno oduševljen činjenicom da će postati deka

Kraljevska porodica ne daje gotovo nikakve informacije u vezi sa bebom koju Kejt Midlton očekuje. Ali, princ Čarls odlučio je da napravi mali izuzetak i otkrio par stvarčica.

U intervjuu za BBC1 otkrio je da se oseća pomalo staro sada kada dolazi prvo unuče, ali je svejedno oduševljen činjenicom da će postati deka. Princ se osvrnuo i na važnost što zelenijeg okružrnja: "Vrlo je bitno kakav svet ostavljamo svojim unucima, zato moramo da pazimo da ga ne upropastimo. Moramo da radimo u skladu s prirodom, a ne protiv nje".

Podsetimo, iako je Kejt vrlo dobra u čuvanju tajni, nedavno je dala nagoveštaj da čeka devojčicu. Vojvotkinja je na dočeku u Grimsbiju dobila plišanog medvedića, a zahvalila se rečima: "Hvala, uzeću medvedića za svoju ć...", a onda je zastala.

Kraljevska porodica tvrdi da ni srećni roditelji još uvek ne znaju pol deteta. Ne preostaje nam ništa drugo nego da sačekamo leto i veliko slavlje, bez obzira na pol deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track