Gvinet Paltrou izgladnjuje svoju decu?!

Deca na dijeti

Gvinet Paltrou izgladnjuje svoju decu?!

Pop kultura -
Moja porodica ne jede hleb, testeninu i žitarice, i izbegavamo unos ugljenih hidrata, rekla je slavna glumica.

Glumica Gvinet Paltrou poznata je po dobroj liniji o kojoj vodi računa još od svoje 20. godine. Izbegava testeninu, hleb i pirinač jer smatra da sadrže sastojke koji nisu zdravi. Redovno drži makrobiotičke dijete i tako pokazuje svojoj deci na koji način se zdravo hrani i izgleda.

U svom novom kuvaru "To je dobro", koji će objaviti sledećeg meseca, Gvinet je posvetila celo poglavlje žitaricama prema kojima ima veoma skeptičan odnos.

"Svaki nutricionista i lekar će vam reći da je teško navići telo da funkcioniše bez glutena. Srećni su oni koji su alergični ili netolerantni na gluten. Moja porodica ne jede hleb, testeninu i žitarice, izbegavamo unos ugljenih hidrata", rekla je slavna glumica.

Nutricionista Ivon Vejk smatra da Gvinet preteruje u svojim drastičnim dijetama i načinu ishrane, jer tako može da povredi svoju decu koja su podvrgnuta njenom režimu.

"Mislim da to nije dobra ideja, videla sam slike njene dece i veoma su mršava. Njihovom mozgu su potrebni ugljeni hidrati kako bi bolje funkcionisao. Ne bi smela da ih tera da se odreknu toliko hrane bez stručnog medicinskog saveta", napominje Vejk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track