Buika: Profesorka mi je rekla da zvučim kao patka!
Foto: You Tube

Flemenko i džez diva

Buika: Profesorka mi je rekla da zvučim kao patka!

Pop kultura -
Kada sam bila mala profesorka mi je rekla da ne znam da pevam i da zvučim kao patka. Onda je nazvala moju mamu i rekla joj da ne gubim vreme, rekla je Buika u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem

Flamenko i džez diva, španska pevačica Konča Buika gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića rekla je da ne zna ništa o muzici, ali da zna da je koristi, kao i da joj je profesorka rekla da zvuči kao patka.

"Kada sam bila mala profesorka mi je rekla da ne znam da pevam i da zvučim kao patka. Onda je nazvala moju mamu i rekla joj da ne gubim vreme", otkrila je pevačica i dodala da nema puno želja.

"Nemam želje. Ako snovi ne mogu postati ideje, onda mi i ne trebaju". Ona je otkrila i da nije preterano druželjubiva i da vreme uglavnom provodi u studiju.

Ova skromna pevačica, veselog duha, rekla je da ima puno prijatelja koji dolaze u Srbiju, a njen prvi utisak o našoj zemlji je da je hladno.

Buika će sutra, 16. marta, održati svoj prvi koncert pred beogradskom publikom u Sava centru u okviru 14. međunarodnog festivala "Guitar Art".

http://www.youtube.com/watch?v=bndf65HEx-A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track