PODSTIČE NASILJE: Čarli Šin mora u zatvor

Besni roditelji

PODSTIČE NASILJE: Čarli Šin mora u zatvor

Pop kultura -
Glumac je naljutio roditelje đaka iz škole u kojoj je išla njegova ćerka pozivajući svoje fanove da ih gađaju psećim izmetom

Čarli Šin je nedavno svoje pratioce na Tviteru pozvao da na adresu bivše škole njegove ćerke Sem (9), u kojoj su je zbog njega maltetirali, pošalju pakete psećeg izmeta kako bi direktorka i učitelji videli da s njegovom devojčicom nema šale.

"Ako imate pokvareno jaje, rolu toalet papira ili psećeg izmeta pri ruci, molim vas da se pobrinete da to stigne do škole koju vode trolovi i šarlatani", napisao je nedavno Čarli Šin (47) na Tviteru.

Tim je razbesneo roditelje dece koja idu u školu u kojoj je išla i glumčeva ćerka. Pošto su saznali da je glumac pozvao svoje fanova pozvao da se osvete školi, besni roditelji organizovali su sastanak na kojem su zaključili da je glumcu mesto u zatvoru. Zaključili su da bi zbog svojih opakih besmislenih planova na društvenoj mreži trebalo odgovarati za podsticanje nasilja.

Odlučili su da tuže glumca jer smatraju da njegovim pretnjama tu nije kraj i da bi jedan od njegovih mnogobrojnih fanova mogao da ostvari ono što je glumac naumio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track