Šarlot iz Seksa i grada kao loša učiteljica

Šarlot iz Seksa i grada kao loša učiteljica

Pop kultura -
Američka glumica Kristin Dejvis snimila je pilot epizodu novog serijala koji će biti adaptacija filma "Loša učiteljica"

Američka glumica Kristin Dejvis poznatija kao Šarlot Jork iz kultne serije "Seks i grad" snimila je pilot epizodu novog serijala koji će biti televizijska adaptacija filma "Loša učiteljica" (Bad Teacher).

Od završetka 2003. šeste sezone popularne serije "Seks i grad", u kojoj je igrala jednu od tri prijateljice glavne junakinje Keri Bredšou, Dejvis je, osim nekoliko kratkih pojavljivanja u telefilmovima, bila gotovo odsutna sa malih ekrana.

Sada se, međutim, priprema za veliki povratak jednom od glavnih uloga u seriji "Loša učiteljica" koju priprema TV meža CBS, a koja će biti adaptacija istoimenog filma sa Kameron Dijaz i Džastinom Timberlejkom.Dejvis će igrati direktorku škole, koja je ujedno i profesorka istorije i vođa školskog hora, lik sličan onom koji je u filmu tumačila Lusi Panč.

Pored Kristin Dejvis, u seriji igraju i Ari Grejnor (Na rubu), Sara Gilbert (Štreberi), Dejvid Alan Grir (Moja žena i deca) i Rajan Hensen (Veronika Mars).Što se privatnog života tiče, Dejvis je još uvek sama od kada se prošlog avgusta razvela od scenariste Arona Sorkina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track