PROVOD U BRAZILU: Pijana Lindzi pravi haos u klubovima

Opet se opija!

PROVOD U BRAZILU: Pijana Lindzi pravi haos u klubovima

Pop kultura -
Umesto odlaska na lečenje od zavisnosti, glumica se stalno opija. Nije se na vreme prijavila u kliniku, pa joj preti šest meseci zatvora

Lindzi Lohan (26) rekla je američkim medijima, koji pišu da se ne trezni od ujutru do uveče, da u Brazilu predstavlja liniju odeće i da se ne provodi.

Iako je trebalo da se vrati u Los Anđeles kako bi se prijavila u kliniku za lečenje bolesti zavisnosti, glumica još nije završila “turneju” po brazilskim noćnim klubovima. Pijana izaziva haos gde god se pojavi. Paparaci su je fotografisali kako plače ispod stola u nekom baru u Sao Paulu. Okružena maramicama i opušcima, Lohan je ronila suze dok su nepoznati muškarci pokušali da je uteše. Nakon ludog provoda glumicu su helikopterom odvezli do grada Florianopolisa. Umorna i mamurna, jedva je napustla letelicu.

"Nije znala gde se nalazi, a kako se teturala, iz haljine su joj ispale grudi. Nije se previše obazirala na to", rekao je službenik na aerodromu.

Glumica službeno u Brazilu predstavlja liniju odeće Džon Džon Denim, a za pojavljivanje na otvaranju prodavnice dobila je oko 80.000 evra. Time je delomično rešila probleme jer je pred bankrotom. Ali, kako se nije na vreme prijavila u kliniku, preti joj šest meseci zatvora.

Sud joj je odredio prisilno lečenje jer je u junu prošle godine pijana napravila automobilsku nesreću u Santa Monici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track