Psaj objavio novi singl: Poslušajte novi Gangam stajl

Psaj objavio novi singl: Poslušajte novi Gangam stajl

Pop kultura -
Očekujte ludilo još veće od Gangnama! Predstaviću novi ples, koji je ljudima u Koreji već dobro poznat, ali ga ostatak sveta još nije video, rekao je Psaj

SEUL - Južnokorejski reper Psaj objavio je novi singl "Džentlmen", a zvezda Ju tjuba očekuje da će ponoviti uspeh "Gangnam Stajla".

Psaj će ovu numeru izvesti na sutrašnjem nastupu u Seulu.Satiričan tekst, većinom na engleskom jeziku govori o navodnom džentlmenu-zavodniku.

"Pustite me nešto da kažem o sebi. Ja sam šarmer koji ima petlju, snagu i smisao za humor", peva Psaj na koreanskom, a kasnije prelazi na engleski.

"Očekujte ludilo još veće od Gangnama! Predstaviću novi ples, koji je ljudima u Koreji već dobro poznat, ali ga ostatak sveta još nije video", rekao je Psaj.

"Gentleman" će 13. aprila izvesti na velikom koncertu u Seulu, koji će biti prenošen uživo na sajtu YouTube, a očekuje se da će tada publika videti i ples.

Numera je već dostupna na internetu, a mišljenja slušalaca su podeljena.

Prema anketi južnokorejskog sajta daum.net, 38,9 odsto je onih koji misle da je numera "dobra ili vrlo dobra", dok 48,3 njih smatra da je osrednjeg kvaliteta.

Spot za numeru još nije objavljen, tako da se ne zna kakva će koreografija pratiti pesmu.

"Gangnam style" ostaje najgledaniji video na sajtu Jutjub koji trenutno beleži 1,49 milijardi pregleda.

Pesmu možete poslušati ovde.

http://www.youtube.com/watch?v=d9bQiudu5CI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track