NOVO LUDILO: Psajov Gentleman ima 50 miliona pregleda

NOVO LUDILO: Psajov Gentleman ima 50 miliona pregleda

Pop kultura -
Naslednik Gangam stajla imao je u prva 24 sata 20 miliona pregleda čime je potučen rekord od 8 miliona pregleda za 24 sata

SEUL - Novi muzički video južnokorejskog repera Psaja za numeru "Gentleman" na kanalu JuTjub sakupio je od subote ujutro do danas više od 50 miliona pregleda.

Dugoočekivani naslednik Gangam stajla imao je u prva 24 sata 20 miliona pregleda čime je potučen rekord od 8 miliona pregleda za 24 sata, koliko je držao hit Džastina Bibera "Boyfriend" u maju 2012, prenosi AFP.

Sada video postavlja nove rekorde, pa je za 40 sati imao 51 milion pregleda. "51 milion pregleda za 40 sati! Bože!", napisao je 35-godišnji reper na svom Tviter nalogu.

U videu se vidi Psaj kako nosi svoje prepoznatljive naočare i igra na mnogim mestima u Seulu, uključujući prodavnicu luksuzne odeće, restoran, bazen i biblioteku.

Spot za prethodnu Psajovu numeru "Gangnam Style" i karakteristični "konjski ples" učinili su ovog repera globalnim fenomenom. Satiričan pogled na luksuzni deo Seula, Gangnam, postao je najgledaniji video na Jutjubu svih vremena sa 1,5 milijardi pregleda od jula prošle godine.

http://www.youtube.com/watch?v=ASO_zypdnsQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track