Napadnut Hju Džekmen: Obožavateljka krenula na njega brijačem
Foto: Rojters

Napadnut Hju Džekmen: Obožavateljka krenula na njega brijačem

Pop kultura -
Australijski glumac je bio u teretani u Vest Vilidžu kada ga je napala jedna beskućnica. Ketlin Terston je prošla pored recepcije u histeriji, plačući i vičući da voli glumca

Hjua Džekmena nije lako zaplašiti. Samo dan nakon bizarnog incidenta u kome je jedna obožavateljka bacila brijač na njega sa svojim stidnim dlačicama, Hju je prošetao ulicama Njujorka kao da se ništa nije desilo.

Australijski glumac je bio u teretani u Vest Vilidžu kada ga je napala jedna beskućnica. Ketlin Terston je prošla pored recepcije u histeriji, plačući i vičući da voli glumca. Iako ju je radnik u teretani zaustavio, ona je posegla za džepom na struku i zgrabila električni brijač pun njenih dlaka, piše sajt TMZ.

Hju je zamolio ženu da ga ne dodiruje, stoji u izveštaju policije. Ketlin je uhapšena i optužena za proganjanje.-Ona je žena kojoj očigledno treba pomoć i nadam se da će dobiti sve što joj je potrebno, kazao je glumac za CBS. Džekman je navodno bio potresen nakon incidenta pošto se u prvi mah uplašio da je žena posegla za pištoljem.

"Njujork post” je objavio da je Ketlin Terston na spisku jednog skloništa za mentalno bolesne u Harlemu. Ovo nije prvi put da je Ketlin progonila Džekmana. Glumac ju je primetio ispred osnovne škole u koju ide njegova ćerka i ispred svoje porodične kuće u Vest Vilidžu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track