ISPLATIV RAZVOD: Od tri bogate Britanke dve sa Balkana

ISPLATIV RAZVOD: Od tri bogate Britanke dve sa Balkana

Pop kultura -
Slavica Eklston je sa cifrom od 740 miliona funti najbogatija razvedena žena, a tu je i Dijana Sanela Dženkins koja je od razvoda sa Rodžerom Dženkinsom dobila 150 miliona funti

Brak, ali i razvod ponekad su više nego dobra investicija i način zarade. Udaj se bogato, razvedi još bogatije, tako danas razmišljaju neke žene, ali i muškarci. Neke žene u Velikoj Britaniji, ali i u drugim zemljama iz sudnice su nakon razvoda izašle teže za čak nekoliko stotina miliona evra.

Među tri najbogatije su i dve žene poreklom s naših prostora. Na prvom mestu je svakako Slavica Eklston koja se sa cifrom od 740 miliona funti našla na samom vrhu liste najbogatijih razvedenih žena magazina, prenosi Dejli mejl.

Na drugom mestu je Irina Malandina, koja se nakon razvoda od Romana Abramoviča obogatila za čitavih 155 miliona funti.

Na trećem mestu je Dijana Sanela Dženkins iz Bosne i Hercegovine. Poznata humanitarka koje je u braku sa Rodžerom Dženkinsom bila 10 godina, a nakon razvoda je dobila pola njegovog bogatstva, odnosno 150 miliona funti.

Bogati bankar i Bosanka su se razveli 2011. godine i svoj razvod su nazvali najsrećnijim ikada, a u medijima su navodili kako su se razišli u prijateljskoj atmosferi te da su i dalje u prijateljskim odnosima.

Na četvrtom mestu je Galina Bešarova kojoj je brakorazvodna parnica od 45 sekundi donela 100 miliona funti. Radi se o bivšoj supruzi Borisa Berezovskog, ruskog tajkuna koji je nedavno pronađen mrtav. Na petom mestu je Beverli Čerman, ali cifra koju je dobila iznosi samo 48 miliona funti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track