Ketrin Zita-Džons boluje od manične depresije
Foto: Rojters

Na lečenju

Ketrin Zita-Džons boluje od manične depresije

Pop kultura -
Britanska glumica otišla je na sopstveni zahtev u zdravstvenu ustanovu da se leči od manično-depresivnog poremećaja, izjavila je njen portparol Sara Fuler

LOS ANĐELES - Britanska glumica Ketrin Zita-Džons otišla je na sopstveni zahtev u zdravstvenu ustanovu da se leči od manično-depresivnog poremećaja, izjavila je njen portparol Sara Fuler.

"Ketrin je na svoju inicijaticu, otišla u zdravstvenu ustanovu", rekla je portparol i dodala da se glumica obavezala da će "redovno imati lekarske tretmane kako bi na najbolji način vodila računa o svom zdravlju".

Prema sajtu TMZ, Ketrin Zita-Džons je počela lečenje juče i treba da traje 30 dana.

Manično-depresivni sindrom ili bipolarni poremećaj, od kojeg glumica boluje od 2011. godine, jeste poremećaj raspoloženja, od naizmeničnih epizoda potpune euforije do depresije.

Glumica se već lečila u specijalnim bolnicama od toga. Dobitnica Oskara 2003. godine za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Čikago", 43-godišnja glumica je poznata i po filmovima "Maska Zoroa i "Ocean"s Twelve". Njen poslednji film "Sporedni efekti" Stivena Soderberga izašao je 3. aprila. Videćemo je i ovog leta u filmu "Red 2", zajedno s Brusom Vilisom, Entonijem Hopskinsom i Helen Miren.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track