PROBIRLJIV: Pevač Dipeš moda želi da ga čuvaju žene

Koncer u Beogradu

PROBIRLJIV: Pevač Dipeš moda želi da ga čuvaju žene

Pop kultura -
Dejv Gan je alfa i omega sastava dokazuje činjenica da je za njega planirana samostalna prostorija, ispred koje je zahtevao isključivo žene u obezbeđenju

Kultni sastav Dipeš mod započeo je u subotu uveče u Nici svoju veliku svetsku turneju Delta Machine odsviravši 24 pesme. U Beograd stižu 19. maja, a kao što su očekivanja fanova pred njihov prvi nastup u Beogradu velika, takva je i lista njihovih zahteva - od obezbeđenja za Dejva Gana, koje moraju da čine samo dame, do specijalnog prevoza koji su zahtevali od aerodroma do Ušća.

Dejv Gan, Martin Gor i Endi Flečer biće prebačeni do hotela u tri luksuzna kombija sa zatamnjenim staklima, a naglašeno je da vozači moraju da voze prijatno - nijedan član sastava nije ljubitelj brze vožnje, te će biti zahtevano da se zameni svaki vozač koji to ne poštuje. Pored ovoga, tražen je i poseban kombi za prevoz prtljaga. Sa sobom će imati čak 30 kofera.

Pre njih dolaze četiri autobusa sa 75 radnika koji će postavljati binu. Scena na kojoj nastupaju široka je 50 i duboku 24 metra, a u bekstejdžu će biti izgrađen čitav mali kompleks, sastavljen od 11 prostorija za bend i menadžment turneje.

Tri odeljka rezervisana su samo za članove benda, a ono što je za njih zajedničko su velika ogledala neophodna u svim garderobama i prostorijama gde boravi grupa.

Da je Dejv Gan alfa i omega sastava dokazuje činjenica da je za njega planirana samostalna prostorija, ispred koje je zahtevao isključivo žene u obezbeđenju. Martin i Endi dele drugu prostoriju, a treća soba je u stvari soba za opuštanje, gde će se članovi benda družiti pre koncerta.

Pored toga, planirana je i jedna velika garderoba za sve učesnike koncerta i čak dve prostorije za obožavaoce benda koji će imati sreće da ih upoznaju. Takođe, sa leve strane bine biće postavljena i mini-garderoba koja će se koristiti za vreme trajanja koncerta.

U bekstejdžu će biti postavljena dva šatora veličine 150 metara kvadratnih, za kuhinju i trpezariju, sa dvanaest dugačkih stolova. Dipeš će sa sobom doneti i dva velika štednjaka i dovode svoju ekipu kuvara i ljudi koji brinu o kompletnom keteringu. Sastav je tražio i ukupno 40 stolova, 80 stolica i 10 kaučeva za sedenje, kao i 100 kilograma leda za potrebe koncerta. Takođe, na raspolaganju će im biti i boce sa kiseonikom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track