EGZIT: Kupiš četiri karte, peta gratis

4 = 5

EGZIT: Kupiš četiri karte, peta gratis

Pop kultura -
Svi posetioci festivala su pozvani da uzmu učešće u akciji "4 = 5", koja se odnosi samo na petodnevne komplete ulaznica koji su u prodaji po trenutno aktuelnoj ceni od 5.990 dinara

BEOGRAD - Egzit tim ponovo organizuje akciju "4 = 5" u okviru koje do 31. maja na svake četiri kupljene ulaznice Egzit poklanja petu besplatno, a celo društvo dobija besplatan smeštaj u kampu.

Svi posetioci festivala su pozvani da uzmu učešće u akciji "4 = 5", koja se odnosi samo na petodnevne komplete ulaznica koji su u prodaji po trenutno aktuelnoj ceni od 5.990 dinara, najavili su organizatori.

Kompleti karata za Egzit u kviru akcije "4 = 5" su dostupni na adresi www.gigstix.com, u "Gigs Tixu" u Pariskom magazinu i knjižari "Bulevar Books" u Novom Sadu, kao i u knjižari "Serendipiti" u Mirijevskom bulevaru 18c u Beogradu.

Ovogodišnji novosadski muzički festival obeležiće nastupi Toma Jorka sa grupom "Atoms for Peace", britanske indi zvezde "Bloc Party", repera Snupa Doga (Snup Lajon), a na "Dance areni" publiku očekuju Fatboy Slim, Eric Prajdz, Džef Mils, Set Troksler i Dubfire.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track