INTIMNE FRIZURE: Dženifer Aniston je šiša na brazilku

INTIMNE FRIZURE: Dženifer Aniston je šiša na brazilku

Pop kultura -
Vlasnici salona za ulepšavanje u Los Anđelesu tvrde da je zvezda "Prijatelja" opsednuta svojom situacijom "tamo delo

Brazilska depilacija, izbeljivanje dlačica ili ukrašavanje pirsingom, samo neki od mnogobrojnih načina ukrašavanje intimne zone.

Iako je nedavno istraživanje pokazalo da muškarci "padaju" na prirodne frizure, slavne zvezde otkrivaju vam kakve kakav stil vole kada je u pitanju njihova intimna zona.

Brazilska depilacija je već odavno popularna i iako je nedavno istraživanje pokazalo da nije sasvim bezopasna, glumica Dženifer Aniston volli ovakav stil. Vlasnici salona za ulepšavanje u Los Anđelesu tvrde da je zvezda "Prijatelja" opsednuta svojom situacijom "tamo delo".

Glumica Kejt Vinslet otkrila je da godinama ostavlja crtu dlačica po sredini na svojoj intimnoj zoni. Za potrebe snimanja filma trebalo je da ostavi intimnu zonu neizdepiliranu, ali pošto je godinam navikla da nema toliko dlaka, Kejt su morali da stave periku.

Manekenka i glumica Sijena Miler takođe preferira brazilsku depilaciju. Glumica Dženifer Lav Hjuit ne samo što ukrašava svoju intimnu frizuru, već i preferira popularni " vajazzling". Dženifer voli da ukrašava intimnu zonu Svarovski kristalima.

Gvinet Platoru koja je proglašena za najlepšu ženu na svetu, priznala je da "tamo delo" ima frizuru iz 70. godina. Međutim, pošto se pre neki dan pojavila na crrvenom tepihu bez donjeg veša, Gvinet je morala malo da preuredi svoju intimnu zonu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track