S vremena na vreme na Kolarcu
Foto: Youtube

Koncert

S vremena na vreme na Kolarcu

Pop kultura -
Dogovoren je dolazak i dvadesetominutni nastup legende ex-yu scene Draga Mlinareca, začetnika zagrebačke rok scene

BEOGRAD - Utemeljivači i predvodnici beogradske akustičarske scene, grupa "S vremena na vreme" održaće večeras koncert u Kolarčevoj zadužbini povodom 40 godina od njihovog prvog izdanja sa prvim hitom "Sunčana strana ulice".

Osnivači grupe Koki i Miki Đukić, Asim Sarvan i Ljuba Ninković podsetiće publiku i na ostale svoje pesme koje su izdržale test vremena i već dugo se smatraju evergrinom: "Tema klasika", "Traži mene", "Odisej", "Vreme ispred nas", "Moj svet", "Jana", "Petak popodne", "Karavan", "Diksilend".

Na dvosatnom koncertu pored slavljeničkog sastava "S vremena na vreme" nastupiće i njihovi gosti i prijatelji, koji se kao i oni vrlo retko pojavljuju na koncertnim scenama.

Dogovoren je dolazak i dvadesetominutni nastup legende ex-yu scene Draga Mlinareca, začetnika zagrebačke rok scene, umetnika koji je osim u njegovim grupama "Jutarnje zvezde" i "Grupa 220" ostavio traga i u radu "Parnog valjka", "Azre", "Aerodroma".

Na koncertu će se pojaviti i legende beogradske scene dr Spira autor čuvenog hita "Pada prvi sneg" i osnivač grupe "Doktor Spira i ljudska bića" i Dragan Popović Pop, osnivač i autor muzike grupe "Dag".

http://www.youtube.com/watch?v=F7N3V3teQeI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track