Andrej u krpicama iz Čumićevog: Voleo bih da se ovde zaljubim!

Andrej u krpicama iz Čumićevog: Voleo bih da se ovde zaljubim!

Pop kultura -
Pohvalio se da je pojeo čak osam ćevapa, ali bez luka. Veoma ceni Lepu Brenu, sluša "Bijelo dugme", Zdravka Čolića i "Legende"

Iako je kasnio skoro pola sata, fotoreporteri i snimatelji nisu to uzeli za zlo svetskom top modelu Andreju Pejiću, koji je doputovao u Beograd na nekoliko dana zbog koncerta slavnog britanskog sastava "Depeche Mode" koji će nastupiti 19. maja na beogradskom Ušću.

Maneken se potrudio da se svojski dotera, pa je sem modela koje je birao kod srpskih dizajnera u Čumićevom sokačetu, posebnu pažnju obratio na šminku koja je bila savršena.

Andrej koji slabo govori srpski, ali se potrudio da pojasni sve dlieme u vezi s njim, njegovim polom i seksualnim opredeljenjem, u srpskoj prestonici će boraviti nekoliko dana, a u petak je puštao hitove grupe, na "žurki zagrevanja" u „Mikser hausu".

Iako je naručio da mu se spremi pečeno prase, pohvalio se da je pojeo čak osam ćevapa, ali bez luka. Ne sluša narodnjake, ali veoma ceni Lepu Brenu, sluša "Bijelo dugme", Zdravka Čolića i "Legende", i da još nije upoznao Jelenu Karleušu, koja je za njega na Tviteru napisala da je "anđeo". Obukao sam kreaciju sestara Stevanović, baš je odlična. Inače su mi srpski kreatori odlični, maštoviti, rekao je Pejić, i dodao da je sasvim prirodan, bez ikakve estetske operacije i da mu više prilaze muškarci od žena. Naravno, rekao je i da nigde nema lepših ljudi nego u Srbiji. Nemam devojku, solo sam. Voleo bih da se ovde zaljubim. Više mi prilaze muškarci od žena. Ne osećam nikakvu diskriminaciju zbog svog izgleda, rekao je između ostalog Pejić.

http://www.youtube.com/watch?v=XvRsLmpx09A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track