BIJONSE BESNA: Ne mogu da sprečim glasine!

BIJONSE BESNA: Ne mogu da sprečim glasine!

Pop kultura -
Ja samo mogu da se smejem tim ljudima sa jadnim životima koji nemaju ništa pametnije što bi radili nego da pričaju o meni, rekla je pevačica

Pre samo par dana u stranim medijima se pisalo kako je Bijonse ponovo trudna i kako će mala Blu Ajvi dobiti brata ili sestru.

Bijonse se nije oglašavala povodom ovih glasina, a magazin "E!News" objavio je da je iz više izvora potvrđena vest o njenoj trudnoći. Pevačica je dala povoda za ovakva nagađanja i kada je pre par dana iz zdravstvenih razloga odložila koncert u Belgiji.

Ipak, Bijonse nije izdržala da prećuti i ne prokomentariše sve što se o njoj piše u medijima. Pevačica je pre par meseci šokirala javnost novom pesmom u kojoj je poručila da su sve "klinke želele da budu kao ona kada porastu", a sada je na društvenoj mreži postavila fotografiju koja prati ovaj stav nadobudne zvezde.

"Ne mogu sprečiti da glasine počnu i ne mogu da promenim mišljenje ljudi koji u njih veruju, sve što mogu je da sednem i da se smejem tim ljudima sa jadnim životima koji nemaju ništa pametnije što bi radili nego da pričaju o meni", pisalo je na fotografiji koju je Bijonse postavila putem Instagrama.

Velika pop diva iznela je svoje nezadovoljstvo zbog "provlačenja" njenog imena kroz medije, ali ni u jednom trenutku nije demantovala vesti o njenoj ponovnoj trudnoći. Bilo kako bilo, ako su glasine tačne, uskoro više neće moći da sakriva istinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja