RASKINULI: Kristen Stjurt i Robert Patison nisu više zajedno
Foto: BETA

RASKINULI: Kristen Stjurt i Robert Patison nisu više zajedno

Pop kultura -
Par je raskinuo nakon četiri zajedničke godine. Nakratko su prekinuli i prošle godine kada je Kristen uhvaćena u zagrljaju redatelja Ruperta Sandersa

Iako su bili jedno uz drugo i u dobrom i u lošem, čini se da vreme nije uspelo da zaleči rane nastale nakon što je Kristen Stjuart prevarila Roberta Patinsona sa starijim redateljem.

Par je prekinuo nakon četiri godine veze. Nakratko su prekinuli i prošle godine kada je Kristen uhvaćena u zagrljaju Ruperta Sandersa.Tada je Robert oprostio nevernoj gumici, a činilo se kako su ponovno zaljubljeni kao nekad.

Upravo zato izvori tvrde kako je i ovaj raskid možda samo privremen. Početkom nedelje glumica je viđena kako napušta dom koji je delila s Robertom pa nisu zajedno proslavili njegov rođendan. Očekivalo se da će se zajedno pojaviti u Kanu, ali nisu viđeni na festivalu.

Robert je prijateljima priznao kako ga je njena nevera mučila jako dugo, a ništa mu nije značila ni njena velika podrška. Rupert Sanders takođe je prošao loše. Supruga Liberti Ros, s kojom ima dvoje dece, podnela je papire za razvod te je sada sam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track