Anđelina glumi svoju majku: Uskoro snimanje filma o preminuloj Maršelin
Foto: Reuter

Anđelina glumi svoju majku: Uskoro snimanje filma o preminuloj Maršelin

Pop kultura -
Njen partner Bred Pit znao koliko je to važno Endži, tako da se aktivno uključio u produkciju filma u saradnji s kompanijom Plan B

Protekle nedelje Anđelina Džoli našla se u središtu pažnje zbog odluka o dvostrukoj mastektomiji.

Tom je odlukom šokirala je svet, izazvala brojne rekacije i polemike, a donela ju je zato što je njena majka umrla od raka prilično mlada s 56 godina od raka.

Tim postupkom je htela da umanji rizik od oboljenja koji je bio 87 odsto. Kako joj još preti velika mogućnost da dobije i rak jajnika, Anđelina je objavila da će ih takođe odstraniti operativnim zahvatom.

Njen partner Bred Pit znao koliko je to važno Endži, tako da se aktivno uključio u produkciju filma u saradnji s kompanijom Plan B.

Tako će Anđelina odati počast svojoj majci Maršelin Bertrand u biografskom filmu. Maršenin je, baš kao i Anđelina danas, bila velika humanitarka koja je redovno pomagala izbeglicama iz Avganistana i obolelima od raka.

Odrasla je u američkoj saveznoj državi Ilinoisu, a za glumca Džona Vojta udala se kada je imala 21 godinu. Odustala je od glumačke karijere nakon što je 1973. rodila sina Džejmsa, a dve godine posle rodila je i Anđelinu.

Od Vojta se rastala 1976. godine zbog njegove nevere. Rak jajnika dijagnostifikovan joj je 1999., a njene poslednje želje navodno su bile da se Anđelina uda za Breda i da jedno od svoje dece nazove Paks.

Anđelina je usvojila dečaka šest meseci nakon njene smrti i nazvala da Paks, a venčanje za Breda uskoro bi se trebalo održati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track