Džesi Džej objavila novi singl!
Foto: Youtube

Džesi Džej objavila novi singl!

Pop kultura -
Džesi Džej objavila novi singl i teaser za spot

Džesi Džej konačno je objavila svoj prvi singl sa dugoočekivanog drugog albuma, koji nosi naziv “Wild”, a u kojem joj podršku pružaju Big Sean i Dizee Rascal.

Pesma je već uspela da se nađe među top 20 na iTunes-u. Očekuje se da će Džesi uskoro objaviti i spot za ovu pesmu, a kako će on izgledati možemo da vidimo u teaseru, koji je sinoć objavljen na Jutjubu.

Wild” je odmah po objavljivanju uspeo da privuče veliki broj pevačicinih fanova, koji su imali pozitivne reakcije na pesmu, a Džesi je obećala putem Tvitera da ako se nađe na prvom mestu najslušanijih, zauzvrat će otkriti naziv albuma.

Ona se i zahvalila svojim fanovima na podršci: “Upotpunjujete svaki moj dan i pružate mi podršku u svemu što radim! Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim za bezuslovnu ljubav koju mi pružate!

Džesin debitantski album “Who You Are” objavljen je 2011. godine i bio je to najprodavaniji debitantski album te godine. Hitovi “Price Tag”, “Domino”, “Do It Like A Dude”, “Nobody’s Perfect”, “Who’s Laughing Now” i drugi osvojili su srca publike i i dalje se slušaju.

http://www.youtube.com/watch?v=LPcbTQfvWGA
http://www.youtube.com/watch?v=b-u8n_am7MA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track