Manda: Nisam neki ljubavnik!

Manda: Nisam neki ljubavnik!

Pop kultura -
Kada dođe do takvih situacija, dešava se to da se na kraju ili kompletno izmeni scenario pa ne bude kako je prvobitno planirano da izgleda ta scena ili traži da neko drugi glumi tu ulogu

Naš poznati glumac Milorad Mandić Manda priznao je da odbija uloge u kojima treba da ima ljubavne scene jer smatra da on nije neki ljubavnik, niti da ostavlja uopšte takav utisak.

Kako je pojasnio, kada dođe do takvih situacija, dešava se to da se na kraju ili kompletno izmeni scenario pa ne bude kako je prvobitno planirano da izgleda ta scena ili traži da neko drugi glumi tu ulogu, rekao je u emisiji "Ja to tako".

Manda je pošto je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti postao član beogradskog dečjeg pozorišta „Boško Buha", a 1989. je snimio više od 270 epizoda emisije "Bajka za laku noć", priče za laku noć koje su se emitovale na nacionalnoj televiziji. Od 1989. do 1995. je vodio emisiju za decu "S one strane duge", što ga je uz Branka Kockicu, učinilo najpopularnijim dečjim glumcem i zabavljačem.

Milorad Mandić je igrao u brojnim srpskim filmovima, a najzapaženija uloga mu je u filmu Srđana Dragojevića "Lepa sela lepo gore". Bio je voditelj kviza "Uzmi ili ostavi" i "Ja volim Srbiju“, koji se prikazivao na Prvoj srpskoj televiziji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track