DANIEL VESTBRUK: Drogirali su me i silovali 48 sati!

DANIEL VESTBRUK: Drogirali su me i silovali 48 sati!

Pop kultura -
Daniela Vestbruk dugovala je dilerima 5.000 evra koje nije imala kod sebe pa su je oni silovali

Daniel Vestbruk, engleska voditeljka i glumica u šokantnom intervjuu priznala je da je ušmrkavala kokain dok je rađala sina Kaija 1996. godine.

"Sve koji su bili u sobi kojoj sam se porađala zamolila sam da izađu kako bih uzela kokain", rekla je tada Daniela Vestbruk (39) i dodala da je krala novac od supruga kako bi mogla da kupi drogu, a u knjizi koju je izdala prošli nedelje "Faith, Hope And Clarity" opisala je najstrašnije trenutke svog života.

U knjizi je pisala o 48-satnom silovanju koje je prežiela 90-ih godina nakon što su je trojica muškaraca zatvorili u stanu. O ovom stravičnom događaju pre objavljivanja knjige nisu znali ni njena porodica ni prijatelji koji su ostali šokirani nakon spomenutih odlomaka.

"Dugovala sam im oko pet hiljada funti. Upali su u moju kuću i zahtevali novac koji nisam imala. Tada su me oteli, odveli u mali stan blizu mog doma i 48 sati me silovali. Jedan za drugim su se menjali na meni, a drogirali su me kako im ne bih pobegla", napisala je u knjizi Daniela koja veruje da je sama kriva za sve što je proživjela jer je tada bila zavisna o kokainu na koji je potrošila 250.000 funti. Priznala je da te strašne trenutke nikad neće zaboraviti.

http://www.youtube.com/watch?v=AgaUUB7Ec_c
http://www.youtube.com/watch?v=w0-ylEg63GY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja