Uma i Nikol blistale na zatvaranju Kanskog festivala
Foto: Daily Mail

Najbolje za kraj!

Uma i Nikol blistale na zatvaranju Kanskog festivala

Pop kultura -
„Veteranke” Holivuda, Uma Truman (43) i Nikol Kidman (45), bile su najslikanije žene poslednjeg dana 66. Kanskog festivala.

"Veteranke” Holivuda, Uma Truman (43) i Nikol Kidman (45), bile su najslikanije žene poslednjeg dana 66. Kanskog festivala.

Turmanova je izgledala božanstveno u dugoj satenskoj srebrnkastoj haljini sa gornjim delom u obliku korseta i donjim koji se širio u zvono, unikatnoj kreaciji modne kuće Atelier Versace. Ona je bila diskretno našminkana i imala je punđu "vezanu u čvor”.

Nikol Kidman odabrala je belu uzanu dugu haljinu, sa detaljima od "svarovski" kristala kreatora Đorđa Armanija i imala je nešto komplikovaniju frizuru.

Kao članica glavnog žirija Australijanka je najčešće šetala crvenim tepihom ove godine u Kanu. Iako je nosila mahom svedene i klasične kreacije, uspevala je da stalno održava svoj izgled svežim. Da se poslednjeg dana nije pojavila Uma Turman i "ukrala joj šou”, Kidmanova je lako mogla da ponese status holivudske boginje 66. Kana. Svečanu atmosferu zatvaranja narušila je italijanska glumica i rediteljka Azija Arđento koja je pokazala srednji prst foto-reporterima. Ne zna se ko ju je iznervirao.

Ponašanje 37-godišnje majke dvoje dece nikako nije bilo u skladu sa njenom elegantnom pojavom u satenskoj sivoj dugoj haljini sličnoj kolekciji "Louis Vuitton" za jesen 2013. sa ešarpom prebačenom preko ramena.

Bivša manekenka Letisja Kasta razočarala je svojom pojavom u kičastoj crnoj "Dior" haljini sa umecima od cvetnog tila i sa bolerom od zlatnog perja.

Za razliku od Kaste, domaćica ovogodišnjeg Kana, Odri Totu, bila je slika i prilika elegancije u koralnoj balskoj haljini sa ružičastim trakama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja