Kan 2013: Nezaboravne haljine sa crvenog tepiha
Foto: Daily Mail

Kan 2013: Nezaboravne haljine sa crvenog tepiha

Pop kultura -
Od uvek aktuelnih crno- belih kreacija dubokih dekoltea i šliceva, zvezde su i ovog puta blistale u dizajnerskim haljinama
1 / 6 Foto: Daily Mail

Punih 11 dana trajao je filmski festival u Kanu, a najpoznatije zvezde filmske industrije imale su prilike da prošetaju crvenim tepihom i zasene sve prisutne modnim kreacijama.

Od uvek aktuelnih crno- belih kreacija dubokih dekoltea i šliceva, zvezde su i ovog puta blistale u dizajnerskim haljinama. Nikol Kidman pokazala je nekoliko haljina u Kanu, ali možda najlepša, iako na oko jednostavna, bila je ona s potpisom poznatog kreatora Valentino, u kojoj je podsećala na Grejs Keli, princezu čiji lik tumači u novom filmu.

Francuska glumica Marion Kotjard je takođe blistala na crvenom tepihu, ali je najveću pažnju na sebe privukla u Diorovoj kreaciji iz kolekcije "Cruise” za 2014. godinu. Mini suknja na tufne i bluza sa šišmiš rukavima, stajling glumice Zoe Saldane, takođe nije prošao ne zapažen.

Mila Jovović pokazala je zanimljive haljine, ali najviše pažnje privukla je kada je obukla haljinu dubokog dekoltea, dok je Eva Longorija pažnju na sebe privukla golišavim leđima sa haljinom koja je otkrivala više od očekivanog.

http://www.youtube.com/watch?v=WD3qzeE4mEQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track