Kejt Midlton želi porođaj pod hipnozom

Kejt Midlton želi porođaj pod hipnozom

Pop kultura -
Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da vojvotkinja proučava ovaj novi trend, posebno popularan kod slavnih osoba. Tokom ovakvog porođaja koriste se tehnike hipnoze kako bi se smanjio bol

LONDON - Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton želi da se porodi pod hipnozom kako bi se sve desilo na što kraći, prirodniji i prijatniji način, iako kritičari ovog metoda tvrde da on ne deluje kod svih žena, i da predstavlja rizik za buduće majke.

Izvori bliski kraljevskoj porodici kažu da vojvotkinja proučava ovaj novi trend, posebno popularan kod slavnih osoba. Tokom ovakvog porođaja koriste se tehnike hipnoze kako bi se smanjio bol.

"Kejt i Vilijam su jako uzbuđeni zbog ideje o porođaju pod hipnozom, a za sada su, kad je reč o njihovoj bebi, uvek radili sve po svome. To uključuje i Vilijamovo insistiranje da bude prisutan na porođaju, što za strogi i konzervativni kraljevski protokol nije baš uobičajeno", navode izvori bliski ovom kraljevskom paru.

U Velikoj Britaniji porođaj pod hipnozom je sve popularniji i alternativa je porođaju sa analgeticima. Takav porođaj omogućava trudnicama da se opuste tehnikama disanja, koje pomažu protiv bolova, i smanjuje potrebu za epiduralnom inekcijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track