Eva Braun i Šarks gosti na Bajaginom koncertu!

Eva Braun i Šarks gosti na Bajaginom koncertu!

Pop kultura -
Ulaznice za veliki beogradski koncert "Bajaga i Instruktori sa Prijateljima" koštaju 1.000 dinara, 1.500 za fan pit, 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje

Na koncertu "Bajaga i Instruktori sa Prijateljima" u subotu 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana, pored "Bombaj štampe", nastupiće bečejska pop grupa "Eva Braun" i bend "Sharks, Snakes & Planes" iz Beograda.

"Strašno nam je drago što ćemo nastupiti na Bajaginom koncertu, jer ga jako poštujemo kao muzičara. Prostor gde sviramo je fantastičan i "Eva Braun" će dati svoj doprinos da koncert ostane svima u lepom sećanju" - kaže Goran Vasović, gitarista i pevač benda poznatnog po hitovima "Zmajevi", "Sasvim običan dan", "Lavirint", "Okreni moj broj" i drugim.

Iz benda "Sharks, Snakes & Planes" ističu da im je velika čast što ih je Bajaga pozvao da sviraju kao predgrupa."Još veća čast je što sada spadamo u onaj deo iz najavne kampanje "sa prijateljima". Ovo nam je definitivno potvrda da sve što smo uložili u muziku na kraju i ima smisla. Svi smo odrasli uz Bajagu i ovo je za nas kao neko ispunjenje dečačkih snova - kaže gitarista Mladen Miljuš.

Ulaznice za veliki beogradski koncert "Bajaga i Instruktori sa Prijateljima" koštaju 1.000 dinara, 1.500 za fan pit, 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje, preko mreža Eventim i Ticketline.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track